TALVIMAAILMA

Talvimaailma on rakennettu vuonna 2010 Kivikon hiihtohalliin. Lappiin on pitkä matka, joten halusimme tarjota helsinkiläisille ja Helsingissä vieraileville matkailijoille tilaisuuden kokea pienen palan Lapin taikaa.

Kesäsesonki alkaa toukokuussa ja jatkuu elokuun lopulle. Tällä aikavälillä Talvimaailma on avoinna päivittäin kaikille vierailijoille. Muina aikoina olemme avoinna tilauksesta vähintään 20 hengen ryhmille. 

Talvimaailma on osa Villi Pohjola Oy:tä sekä Lomarengas-konsernia, jotka ovat tarjonneet puitteita vapaa-ajan viettoon Suomen erämaa-alueilla yli 40 vuoden ajan. Syksyllä 2014 Villi Pohjolan toiseksi osakkaaksi tuli luova ja nuorekas ohjelmapalvelutuottaja ja matkanjärjestäjä Unique Lapland. Uudistunut Villi Pohjola toimii koko Suomen lisäksi Ruotsin, Venäjän ja Norjan Lapin alueella.

Talvimaailman perustaja ja toimitusjohtaja Sami Päivike on todellinen seikkailija, joka etsii jatkuvasti uusia kokemuksia jaettavaksi Helsingissä ja Suomessa vieraileville matkailijoille. Talvimaailma, ja sen aktiviteetit uudistetaan muutaman vuoden välein. Talvimaailman nykyinen, toinen versio rakennettiin vuonna 2013. Jääveistokset, -pöydät sekä – baari ovat Kurtakon veljesten käsialaa. Tällä hetkellä Talvimaailmassa voi laskea jääliukumäkeä, potkukelkkailla, kokeilla metsäsuksia sekä kurkistaa sisälle igluihin. Eksy ja löydä tiesi ulos jäälabyrintista. Talvimaailmassa sää pysyy aina samana, -3 C ympäri vuoden ilman tuulta ja sadetta. Jää- ja lumiveistokset eivät siis sula, mutta niitä kuitenkin hieman muutetaan joka vuosi. 

Valentijn Beets (Bearhill Husky Oy) ja valloittavat Alaskan huskyt ovat olleet mukana Talvimaailman kesäsesongissa vuodesta 2010. Noin 20 huskya viettää joka vuosi kesänsä Helsingissä. Talvisin nämä huskyt löytää Rovaniemeltä.

Järjestämme myös yritystapahtumia, polttareita, lehti- ja TV-kuvauksia, syntymäpäiväjuhlia, illallisia, laserpelejä ja muita tapahtumia ympäri vuoden.