HYÖDYLLISTÄ TIETOA

Tarvitseeko minun varata vierailuni etukäteen? AvaaSulje

Jos tiedät tulevasi tiettynä päivänä, on hyvä laittaa meille sähköpostia asiasta osoitteeseen info@winterworld.fi. Voit myös saapua ilman erillistä ilmoitusta aukioloaikojemme puitteissa, mutta tällöin emme voi taata huskyvaljakkoajelun saatavuutta.

Mitä minun tarvitsee tuoda mukanani? AvaaSulje

Voit tulla normaalissa vaatetuksessa. Haalarit ovat niin lämpimät, että esimerkiksi t-paita ja farkut sen alla ovat riittävä varustus. Muista kuitenkin ottaa kamerasi mukaan.

Kuinka paljon aikaa tarvitsen Talvimaailmassa käymiseen? AvaaSulje

Keskimääräinen vierailuaika on noin 1-2 tuntia.

Kuinka pääsen Talvimaailmaan, jos en tule ryhmän kanssa? AvaaSulje

Helpoin tapa tulla on taksilla tai autolla. Taksi Helsingin keskustasta maksaa noin 40 euroa. Voit myös käyttää julkista liikennettä. Huomioithan, että lähimmälle bussipysäkille on noin kilometrin matka. Saapumisohjeet näet osoitteesta www.reittiopas.fi. Osoitteemme on Savikiekontie 4, 00940 Helsinki.

Onko huskyvaljakkoajelu saatavilla joka päivä? AvaaSulje

Kesäkauden ulkopuolella huskyt ovat tavallisesti saatavilla VAIN isommille ryhmille. 
Kesäkaudella huskyt ovat lähes päivittäin paikalla jolloin huskyvaljakkoajelut järjestyvät myös pienemmille seurueille ennakkotilauksesta. Saatavuutta voi tiedustella sähköpostitse info@winterworld.fi.

Minulla on pieniä lapsia. Voiko Talvimaailmaan tulla vauvojen ja pienten lasten kanssa? Onko heille lämpimiä vaatteita? AvaaSulje

Talvimaailma on turvallinen ja hauska paikka myös lapsille, meillä ei ole alaikärajaa. Pienimmät lastenhaalarit ovat 80 cm ja pienimmät kengät ovat kokoa 22. Meillä on myös kaikenkokoisia hanskoja.

Voinko käyttää omia kenkiäni? AvaaSulje

Suosittelemme käyttämään tarjoamiamme talvikenkiä. Talvimaailmassa kävelet lumessa, mikä ei ole kovinkaan syvää tai liukasta, mutta kesäkengillä kävelyssä on silti suurempi vaara kaatua. Talvikengät ovat varta vasten suunniteltu talviolosuhteisiin, joten ne eivät luisu lumisella maalla.

Millaiset Talvimaailmassa käytettävät vaatteet ovat? AvaaSulje

Kaikki saavat vierailun ajaksi päälleen hupullisen toppahaalarin, talvikengät sekä hanskat. Lainaamme myös tarvittaessa sukkia.

Voinko ottaa kuvia Talvimaailmassa? AvaaSulje

Talvimaailmassa saa ehdottomasti ottaa niin paljon kuvia kuin haluaa! Huomaa, että kylmässä kameran ja puhelimen akku tyhjenee nopeammin, joten laturi tai ylimääräiset paristot on hyvä ottaa mukaan.

Olen tulossa Helsinkiin syksyllä/talvella ja haluaisin vierailla Talvimaailmassa. Olemme nelihenkinen perhe. AvaaSulje

Syksyllä ja talvella olemme auki ainoastaan yli 20 hengen ryhmille. Toivotamme kuitenkin kaikki tervetulleiksi kesäsesonkina toukokuusta elokuuhun.