MATKAMUISTOMYYMÄLÄ

Matkamuistomyymälässämme on paljon erilaisia esineitä Lappi-matkamuistoista suomalaiseen käsityöhön.

Lahjaideoita

 • Silikoninen jäälasimuotti
  Helppo tapa tehdä omat jääshottilasit. Muotti täytetään vedellä ja laitetaan pakastimeen. Kun lasit ovat jäätyneet, ne voi ottaa ulos ja niistä voi tarjoilla valitsemiaan juomia. Ennen jäädyttämistä muottiin voi veden lisäksi laittaa esimerkiksi yrttejä tai marjoja, jolloin lasista saa vieläkin hienomman!
 • Lumipallo, joka ei sula
  Lumipallomme sekä näyttävät että tuntuvat lumelta, mutta ne eivät koskaan sula. Nämä lumipallot toimivat stressipalloina ja ne edistävät käsien verenkiertoa. Toivomme, että nämä lumipallot tuovat mieleen lämpimiä muistoja lapsuudesta ja tuottavat jokapäiväistä iloa.
 • Porontalja
  Pehmeä ja laadukas porontalja, joissa jokaisessa on erilainen väri ja kuviointi. Porontaljasta saa kotiin hienon koristeen ja sitä voi käyttää esimerkiksi mattona tai sen voi ripustaa seinälle.
 • Pörröinen Husky-lelu
  Huskyt ovat suloisia ja pörröiset husky-pehmolelut ovat vieläkin suloisempia. Meiltä löydät eri kokoisia ja mallisia leluja.
 • Unique Design by Maria
  Upeita kaula-, ranne- ja korvakoruja, jotka on tehnyt käsityönä Maria Väänänen. Ostamalla hänen tuotteitaan, voit olla varma, ettei kellään muulla ole täysin samanlaista korua.

.… ja paljon muuta!